Personalizare CD & DVD

          Oferim clientilor nostri o gama larga de medii optice personalizate incepand cu clasicul CDDVD, cu o imprimare de calitate, pana la cartile de vizita electronice Business CardMini CDShape CDScratch CDAromatic CD.

      Alegerea variantei de promovare/prezentare prin intermediul DVD-urilor personalizate este inceputul ideal pentru un proiect de succes.

     Va oferim o gama larga de optiuni pentru impachetarea DVD-urilor de la banalul plic de hartie pana la cele mai sofisticate pachete. Ambalajele CD-urilor si DVD-urilor pot fi personalizate pentru a mari impactul vizual pe care prezentarile si proiectele dumneavoastra il au asupra clientilor sau partenerilor.

     Cand vine vorba de continutul DVD-ului dumneavoastra personalizat posibilitatile sunt practic nelimitate.

     Personalizare CD & DVD: detalii suplimentare

  • Personalizare CD: cel mai intalnit si utilizat mediu optic. Are o capacitate de 700 MB si diametru de 120 mm.
  • Personalizare DVD: are o capacitate de stocare mai mare decat a CD-ului, de 4 GB, fiind utilizat in special la prezentari ce includ fisiere video
  • Personalizare DVD-DL: Dimensiunea este identica cu cea a unui CD sau a unui DVD dar dar o capacitate de stocare de 8 GB
  • Personalizare mini CD (CD-R32): Asa cum ii spune si numele este un CD cu dimensiuni reduse (diametrul 80 cm) si capacitate de stocare de 180 MB.
  • Business Card CD: Este un disc cu aspect dreptunghiular (86×64 mm) si capacitate de 50 MB. Este ideal pentru prezentarea seviciilor si produselor, impresionand in acest fel partenerii de afaceri.

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!