Agende Personalizate

     La fel ca și calendarele, agendele personalizate sunt folosite in medie timp de cel putin 6 luni. Asta înseamnă ca mesajul tău se va păstra un timp îndelungat, iar prețul cheltuit pentru personalizarea agendelor este foarte accesibil.

     Utilizarea agendelor ca instrumente de marketing reprezintă o abordare clasică pe care brandurile o adoptă pentru a-şi spori vizibilitatea în rândul clienţilor, partenerilor sau potenţialilor consumatori.

     De atlfel, agendele pot constitui un cadou util ce poate fi oferit cu orice ocazie.

     Cu cât acestea vor fi personalizate într-un mod aparte, cu atât ele vor produce un impact considerabil. Iar cei care le vor primi le vor utiliza cu plăcere.

     Vă stăm oricând la dispoziţie pentru a vă realiza agende personalizate aşa cum vi le doriţi, indiferent de mărime, număr de pagini sau modalităţile de finisare folosite!

     Cele mai uzuale modalitati de personalizare sunt imprimarea folio si timbrul sec. Operațiuni ce se realizeaza pe prese incalzite, folosind matrite din Aluminiu, zinc, magneziu.

     La aceasta solutie se poate adauga si inserarea a 2-4 pagini (sau mai multe) la inceputul agendei, pagini care pot fi tiparite cu informatii despre firma si produsele oferite.

     Prețul este dependent de formatul (dimensiunea) agendei,  dimensiunea imprimării folio sau timbru sec, numărul de pagini inserate si, nu in ultimul rand, de cantitate.

     Pentru imprimarea folio si timbru sec este necesara realizarea unei matrite, al carei pret depinde de grosimea si de dimensiunea plăcii.

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!