Flyere

     Considerate de retaileri ca fiind cel mai eficient canal de promovare, flyerele constituie un instrument de marketing ce necesită costuri reduse de producţie şi distribuţie, dar care poate avea un impact semnificativ asupra vanzărilor. Ele pot fi tipărite faţă-verso, pe hârtie lucioasă sau mată, reprezentând un mesaj scris sau o imagine reprezentativă. Flyerele sunt create atât cu scop informativ cât şi publicitar şi pot fi personalizate în diferite moduri, de la culori la forme şi dimensiuni.

     Sfaturi:

  • Cu o vastă experienţă în design şi creaţie grafică, echipa Agrafa Print te poate ajuta să realizezi o imagine profesională pentru flyerele business-ului tau, asigurându-te totodată de cea mai bună calitate.
  • Este important ca flyerele să atragă atenţia şi să fie expresive pentru a crea un impact cât mai mare. De aceea, grafica şi mesajul lor trebuie să fie atractive şi uşor de înţeles.
  • Textul mesajului de pe pliantele tale trebuie sa fie clar şi concis. Oamenii nu vor acorda atenţie unor flyere pline de text.
  • Foloşte imagini atrăgătoare, reprezentative pentru produsele sau serviciile pe care le promovezi şi evidenţiază ofertele promoţionale ale acestora.
  • Datele de contact nu trebuie să lipsească de pe flyerele. Verifică atent adresa şi numărul de telefon înainte ca acestea să fie tipărite!

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!