Panouri Publicitare

     Panouri publicitare outdoor

     Realizam panouri publicitare outdoor pe orice dimensiune si forma! Asiguram atat design-ul confectionarea, transportul cat si montajul acestora. Panouri fonduri europene, Panouri directionale, Panouri stradale, Panouri de mari dimensiuni Panouri Fonduri Europene

     Panouri publicitare din poliplan

     Caracteristici: cadru metalic, fata din poliplan/frontlit (tensionata pe cadru metalic), personalizare cu autocolant Oracal 451 sau print digital; Recomandari: panoul reprezinta un element de signalistica stradal cu un impact vizual deosebit, este usor de intretinut, este o varianta relativ ieftina.

     Panouri publicitare din tabla

     Caracteristici: cadru metalic, fata din tabla , personalizare cu autocolant Oracal 651 sau print digital; Recomandari: panoul reprezinta un element de signalistica stradal cu un impact vizual deosebit, este usor de intretinut, este o varianta relativ ieftina.

     Panouri de mari dimensiuni

     Modalitatea confectionarii a panourilor de mari dimensiuni difera de la panou la celalalt in functie de solul in care se amplaseaza, regiune s.a.m.d. De cele mai multe ori fetele panourilor sunt confectionate din poliplan tensionat

     Panouri publicitare Indoor

     Panourile publicitare indoor sunt o forma excelenta de promovare a produselor/serviciilor, avand un impact vizual deosebit. Panourile sunt realizate din forex de 4 mm grosime, pe care se aplica autocolant printat la o rezolutie de 1440 dpi, cu cerneala ecosolvent eliminand astfel deranjantul miros de vopsea. La cererea clientului grosimea panoului publicitar poate fi modificata intre 2 ~ 16 mm.

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!