Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii de Utilizare a acestui site de prezentare. Acesti Termeni de Utilizare reglementeaza accesul si utilizarea acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de Utilizare si orice linii suplimentare, restrictii, sau norme care pot fi postate in legatura cu sectiuni specifice sau servicii ale acestui site. MEDIA ESTETIC VISION S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari la acest site si la aceste Conditii de Utilizare, in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti acesti Termeni de Utilizare de fiecare data cand accesati acest site.

Drepturi de autor
Acest site contine grafica, imagini-fotografii, documente, text, fonturi, precum si alte informatii, toate acestea adunate fiind mentionate „Continut”. Acest site si continutul sau sunt proprietate, cu drepturi de autor, a SC Media Estetic Vision SRL. Este strict interzis de a retine, copia, distribuii, publica, sau de a folosi orice parte a continutului, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare. Media Estetic Vision  SRL isi rezerva dreptul de a adauga, a sterge sau modifica orice parte a continutului in orice moment, fara notificare prealabila.

Utilizarea site-ului
Vi se acorda permisiunea de a accesa si utiliza acest site si continutul sau cu unicul scop de a pregati, a evalua si a lansa o comanda de produse sau servicii exclusiv prin intermediul Media Estetic Vision  SRL. Nu sunt permise si autorizate alte scopuri, cum ar fi descarcarea, pastrarea, utilizarea, publicarea sau distribuirea unei parti din continut. Obtinerea de produse de la Coala.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de la Media Estetic Vision SRL.

Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-ului nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. Media Estetic Vision  SRL poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul Media Estetic Vision .

Sunteti singurul responsabil pentru utilizarea de continut, impreuna cu imagini, grafica, text si alte materiale, a produselor dumneavoastra. Sunteti de acor ca produsele dvs. nu vor include text, imagine, design, marca, sau orice lucrare cu drept de autor a oricarei terte parti, cu exceptia cazului in care ati obtinut autorizatiile necesare de la proprietari. Dumneavoastra garantati ca produsele nu incalca drepturi ale unei terte parti, inclusiv drepturi de autor, marci comerciale, dreptul de publicitate sau intimitate, si ca aveti toate drepturile si permisiunile necesare pentru a folosi materialul tertei parti la realizarea produselor. Prin lansarea unei comenzi pe acest site, garantati faptul ca aveti toate drepturile si permisiunile necesare pentru a plasa comanda si pentru a autoriza Media Estetic Vision SRL sa realizeze Produsele in numele dumneavoastra.

Sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru protejarea parolei dvs. si controlului la accesul contului inregistrat. Sunteti de acord ca veti fi responsabil pentru comenzile plasate, sau pentru alte actiuni realizate prin intermediul contului dumneavoastra inregistrat.

Despagubiri
Sunteti de acord ca veti despagubi si veti apara Media Estetic Vision SRL, directorii si angajatii ei, impotriva tuturor cererilor de raspundere, daune, costuri si cheltuieli, inclusiv taxele legale rezonabile si cheltuielile care decurg sau sunt legate de incalcarea de catre dvs. a acestor Termeni de Utilizare sau orice costuri, drepturi sau cereri care decurg din sau in legatura cu orice text, fotografie, imagini grafice sau alte materiale pe care le-ati folosit pentru realizarea produselor.

Comentarii, sugestii, propuneri…
Orice comentarii, sugestii, propuneri sau marturii facute catre Media Estetic Vision  SRL, in legatura cu exploatarea sau cu continutul site-ului, sunt furnizate de emitent si primite de Media Estetic Vision  SRL pe o baza neconfidentiala. Toate aceste comentarii, sugestii sau alte informatii vor deveni proprietatea exclusiva Media Estetic Vision  SRL. Prin trimiterea oricaror astfel de informatii catre Media Estetic Vision  SRL, sunteti de acord ca transferati si atribuiti, fara nici un cost, toate drepturile dumneavoastra, titlul sau interesul in informatii, inclusiv toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Sunteti de acord ca Media Estetic Vision  SRL este libera sa foloseasca aceste informatii fara nici un fel de restrictie, in mod nelimitat.

Legea aplicabila
Partea cu care contractezi o comanda, vanzatorul produselor si serviciilor oferite si vandute pe acest site este Media Estetic Vision  SRL, o societate cu raspundere limitata, organizata in conformitate cu legislatia Romaniei, cu sediul in Constanta, Str. Luptatori 25A. Toate problemele legate de protectia privind incalcarea drepturilor comunitare sau de abuz de materiale cu drepturi de autor vor fi guvernate de legile in vigoare din Romania. Toate celalalte aspecte legate de accesul sau utilizarea acestui site vor fi guvernate de legile Romaniei. Orice actiune in justitie sau procedura judiciara care decurge din accesul sau utilizarea dumneavoastra a acestui site trebuie sa fie instituite in Constanta, Romania.