Invitatii Nunta Personalizate

     Fiecare cuplu are o poveste unică, iar nunta voastră va fi la fel; de aceea, atunci când creăm invitațiile personalizate începem întotdeauna cu voi, nu cu un șablon.

     Invitația la nuntă nu este “o hârtie pe care o aruncă toată lumea”. Ea este cartea de vizită a evenimentului vostru și devine o amintire frumoasă atunci când este păstrată peste ani. Rolul ei este de a transmite tonul și atmosfera nunții voastre cu mult înainte ca oaspeții să sosească la eveniment.

     Ne adresam voua, celor care va doriti invitatii de nunta unice, personalizate, care sa va reprezinte, atat in Constanta cat si in restul tarii.
Invitatiile sunt realizate la comanda, si suntem flexibili in oferta noastra. Produsele sunt realizate din cartoane speciale din gama premium, taiate si/sau personalizate prin gravura laser, cu accesorii deosebite din care unele sunt optionale si pot fi solicitate in functie de preferinta fiecaruia dintre voi ( cristale, strasuri, catarame, sisteme de prindere, panglici textile, dantela, pene, etc. ). 

    Asamblarea se face manual.

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!