Bannere

     Produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezolutie de 720 dpi cu cerneala pe baza de ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).

     Avantajele publicitatii realizate prin bannere stradale este de necontestat. Printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii, rezistenta buna a imaginii in timp; bannerele stradale rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.

     Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv; capse de prindere; gauri de vant; buzunare de prindere…

     Bannerele au  grosime standard: 440gr/mp. Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele); latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2 m.

     Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (bannere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc…), banner stradal, copertine, etc… Bannerele sunt printate pe masini Mutoh.

      Finisaje pentru bannere imprimate simpla fata:

  • Tivuire banner 
  • Capse banner
  • Gauri de vant
  • Tivuire dubla 
  • Buzunare laterale 
     Panouri publicitare, bannere stradale, afisaj stradal, reclame luminoase, roll-up banner, copertine, s.a.m.d.

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!

banner-3 banner-2 banner-1