Calendare Personalizate

     Atât calendarele de birou, cât şi cele de perete sunt nelipsite din viaţa noastră de zi cu zi. Ceea ce le face unice, atrăgătoare şi utile sunt modalităţile de personalizare ale acestora. Echipa noastră vă poate ajuta să transformaţi un banal calendar de perete sau de birou într-un album foto atrăgător; indiferent de mărime sau formă. Cu siguranţă, nu va rămâne nerăsfoit de colegii de la birou sau musafirii din weekend; care vor admira membrii familiei, gaşca de prieteni sau peisajele fotografiate în concediu!

     Calendarele pot constitui cadouri dinamice, unice şi personale, ce pot fi achiziţionate la un preţ mai mult decat accesibil. Faceţi o surpriză plăcută membrilor familiei şi rudelor oferindu-le cadouri personalizate cu pozele micuţilor dumneavoastră.

     Acestea nu numai că vor fi utilizate cu plăcere, dar vor fi păstrate şi ca amintire, de-a lungul timpului.

     Dacă doriţi să faceţi cadou calendare business personalizate, atunci vă putem ajuta cu un design bine conceput, deosebit, care să le prezinte partenerilor dumneavoastră produsele şi serviciile pe care le oferiţi pe tot parcursul anului. Iar dacă doriţi să le oferiţi în dar calendare angajaţilor, expuneţi cultura organizaţiei adaugând câteva fraze introductive; imagini de la diverse evenimente ale firme, sau fotografii de grup ale salariaţilor. Le veţi face o bucurie!

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!