Rollup-uri

     Sistemele expozitionale roll-up banner se monteaza in mai putin de 1 minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferinte, standuri expozitionale dar si in orice alte medii in care este nevoie de o prezentare profesionala. Vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri,evenimente mondene, aeroporturi sunt cateva din tipurile de locatii unde pot fi folosite sistemele de afisare roll-up banner

     Mesajul publicitar printat pe rollup banner este fixat in partea de sus, pe bara speciala tip click, mentinandu-si pozitia tensionata cu ajutorul unui resort plasat in interiorul display-ului rollup. In timpul transportului, printul se ruleaza in suportul special din aluminiu al sistemului rollup, fiind astfel protejat de socuri sau lovituri. Printul pentru roll up se realizeaza pe polipropilena sau pe banner subtire (material special pentru rollup, care permite roluirea in interiorului sistemului roll up fara a deteriora rezistenta acestuia). Roll Up-ul se comercializeaza in husa pentru transport.

      Va punem la dispozitie sisteme Roll-Up de urmatoarele dimensiuni:

  •   80cm x 200cm
  • 100cm x 200cm
  • 120cm x 200cm

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!