Decupare Stiplex

     Cunoscut și sub denumirea de sticlă acrilică sau stiplex, acest material este un excelent înlocuitor al sticlei. Este cunoscut si sub denumiri alternative cum ar fi plexiglass, plexi, plexic, plexi glass, sticla acrilica, pmma, plexy, acryl, placi acrilice.

     Debitarea pe utilaje cu control numeric (CNC) cu fascicul laser scoate în evidență frumusețea și caracteristicile optice ale materialului. Combinând tehnicile de tăiere, gravură și iluminare se pot obține rezultate cu adevărat spectaculoase pentru o gamă foarte largă de aplicații.

     Din stiplex se pot confecționa geamuri, panouri publicitare, suporturi transparente, obiecte de decor, carcase PC etc. Acest tip de material este suficient de rezistent la spargere – coeficientul de rezistență la impact fiind de 30 ori mai mare pentru plăcile de stiplex în detrimentul sticlei convenționale.

     Deasemenea se poate termoformata și este suficient de flexibil, la un preț rezonabil. 

     Stiplexul se gaseste intr-o mare varietate de culori si sortimente, de la transparent la opac. Acest material poate fi folosit in locul sticlei acolo unde exista si nevoia de transparenta si conditiile sunt neprielnice sticlei.

 

 

Preturi Debitare Stiplex:

Grosime Debitare Lei/ml Gravura de linie Lei/ml Gravura suprafata Lei/cmp
1,5 mm 4.4 2 0.20
2 mm 4.4 2 0.20
3 mm 4.4 2 0.20
4 mm 5 2 0.20
5 mm 6.5 2 0.20
6 mm 7 2 0.20
8 mm 8.7 2 0.20
10 mm 10 2 0.20
  • Preturile nu contin TVA

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!