Cutii si Plachete Personalizate

     Cutiile si plachetele gravate    

    sunt produse personalizate foarte apreciate datorita faptului ca se potrivesc oricaror evenimente. 

      Fie ca vorbim de o ceremonie de premiere, un eveniment de inaugurare, comemorare, aniversare sau orice ocazie speciala, plachetele marcheaza cu succes momente importante in viata celor care le primesc.

     Cutiile si plachetele sunt elegante si discrete si pot fi acordate sub forma de distinctiidiplome de onoare, certificate de recunoastere,diplome de excelentaplachete omagiale si alte diferite premii.

     Va stam la dispozitie cu o oferta generoasa de plachete personalizate cu un design aparte, ales in functie de tema evenimentului, care pot fi acordate in orice cadru festiv sau restrans.

     Puteti comanda modele de plachete gravate clasice, plachete cu design modern sau plachete aniversare elegante si discrete.
Plachetele gravate sunt produse cu aspect deosebit ce pot fi personalizate cu orice informatii si pot fi oferite celor cu diferite relizari, in semn de recunostinta, apreciere si pretuire.

     Plachetele din lemn se personalizeaza prin atasarea unei placute gravate . Aceasta poate fi o placuta gravata din alama, din aluminiu sau puteti alege placutele din material plastic disponibile in nenumarate forme, culori metalice, mate sau lucioase.

     Inscriptionarea placutelor se poate realiza prin gravura laser, gravura mecanica, imprimare color cu ecosolvent sau alte metode alese in functie de rezultatul dorit. Plachetele au finisaje si forme deosebite iar noi putem adauga elemente grafice speciale cu impact vizual.
Va putem oferi plachete in formate standard, dreptunghiulare, in forma de blazon, scut, diplome cu diferite dimensiuni si finisaje sau va putem pregati modele unicate conform solicitarilor dvs. Plachete gravate din alama, aluminiu, lemn, materiale plastice cu aspect metalic, sticla, etc

     La comanda putem sa producem cutii din plus de diferite culori si dimensiuni, sau forme, pentru obiecte turnate, placute gravate.

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!