Casete Luminoase

     Casetele luminoase produse de firma noastra sunt realizate cu materiale si accesorii de cea mai buna calitate, punandu-se accent pe finisarea impecabila a produsului finit.

     Profilul, adica partea laterala a casetei este realizat din aluminiu sau plastic.  Poate fi de culoare naturala, sau alte culori, cum ar fi: negru, verde, rosu, albastru.

     Fata casetei luminoase poate fi realizata din plexiglas alb-laptos, de grosime 3, 4, sau 5 mm sau din policarbonat. Diferenta facand-o dimensiunea casetei. Spre deosebire de plexiglas, policarbonatul este mult mai rezistent la actiunile mecanice. Fiind un material incasabil si cu rezistanta mare la factorii de mediu.

     Spatele casetei luminoase poate fi confectionat din tabla zincata sau galvanizata sau din material de PVC

     In functie de grafica folosita, casetele luminoase se pot face si in alte forme decat in cele standard – dreptunghiulare.
In acest caz, spatele casetei trebuie decupat pe conturul graficii folosite, la fel ca si fata din stiplex.
Profilul casetei, va fi realizat din aluminiu sau PVC

     Personalizarea casetei luminoase se face cu autocolant translucent decupat la cutter-ploter conform graficii dvs. Acest tip de folie adeziva este rezistent la chimicale si solventi si are o suprafata satinata ce inlatura reflexiile.
Aceste folii adezive sunt recomandate si pentru aplicarea pe geamuri sau vitrine, putandu-se obtine efecte spectaculoase, datorita efectului de translucenta.

     De asemenea, fetele casetelor luminoase se mai pot personaliza cu autocolant printat in policromie. Atunci cand se doreste o grafica mai complexa, cu imagini si degrade-uri.

     Iluminarea casetei luminoase se face cu neoane sau cu module de leduri.

     Casete luminoase de acest tip se pot face cu o singura fata, sau cu fata dubla. Acestea din urma fiind destinate aplicarii in consola, perpendicular pe ziduri si pereti, pentru a putea fi vizualizate din 2 directii.

     Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!