Reclame luminoase

     Executam RECLAME LUMINOASE in diverse variante constructive:

  • Litere volumetrice integral luminoase – au fata si laterale realizate din plexiglas, colate in culoarea dorita sau cu stiplex colorat iar spatele din material metalic sau pvc,
  • Litere volumetrice cu fata luminoasa – au fata realizata din plexiglas colat in culoarea dorita sau cu stiplex colorat iar spatele si laterale din tabla speciala sau pvc,
  • Litere volumetrice cu iluminare in halou – sunt confectionate din plexiglas sau forex colate la culoarea dorita, amplasate distantat fata de suportul de sprijin, lumina iesind numai prin spatele literei realizandu-se efectul de halou
  • Litere volumetrice neluminoase – sunt realizate din metal, pvc , polistiren expandat, decupate computerizat, colate sau vopsite la culoarea dorita.

     Casete luminoase – de diferite forme si dimensiuni, cu simpla sau dubla fata, de interior sau exterior. Constructiv se disting mai multe tipuri: cu strucura metalica cu fete din poliplan printat sau inscriptionat cu autocolant cutterat; cu cadru din profile de aluminiu cu fete din plexiglas sau policarbon inscriptionat cu autocolant printat sau cutterat; cu cadru de aluminiu cu sistem click frame care permite schimbarea cu usurinta a printului expus; realizate din dibond, cu litere volumetrice aplicate din plexiglas decupat si colat, prolight cu iluminare in cant cu LED sau neon.

     Realizam panouri publicitare si copertine de diferite forme si dimensiuni, pe suport rigid sau flexibil fixat pe cadru metalic, personalizate direct print policromie sau cu folie autocolant cutterat, cu amplasare pe cladiri, cu structura de rezistenta a suportului, pe sol, pe perete.

     Iluminarea se poate realiza cu neoane, led-uri sau tuburi spectrale iar pentru a usura exploatarea se pot dota cu senzor de lumina care comanda aprinderea sau stingerea luminii in functie de zi sau noapte.
Varianta constructiva se alege in functie de locul de amplasare (perete, acoperis, stalp), dimensiune, forma, grafica, buget, etc.

     Literele volumetrice sunt iluminate independent, au diverse forme, dimensiuni si culori. Se pot amplasa la exterior sau la interior, ofera un aspect deosebit atat ziua cat si noaptea datorita calitatii materialelor folosite si a sistemului de iluminare. Sunt foarte rezistente in timp si foarte economice.

      Pentru consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor, nu ezitati sa ne contactati!

Galerie foto

Modul RGB