Gravura

Gravura LASER si Gravura Mecanica

Gravura - Gravuraconstantaro - engrave metal

Gravura – Gravuraconstantaro – engrave metal

Gravura reprezinta un segment nou pe piata romaneasca de productie materiale publicitare. Echipamentele de care dispunem ne permit sa realizam lucrari cu dimensiuni maxime de:
Laser – 900×600 mm
Mecanic – 300x250mm

Gravam pe alama, aluminiu, aluminiu eloxat, inox, plexiglass – materiale acrilice, ABS metalizat, lemn, pluta, marmura, sticla, piele etc.

Pentru exterior folosim materiale speciale care garanteaza rezistenta in timp la intemperii si radiatie ultra violeta a firmelor gravate.

Firma noastra executa:

  • gravare de pixuri, brichete, brelocuri, port carduri
  • ecusoane gravate pentru personal de diferite forme si dimensiuni, decupate pe contur, rotunde, dreptunghiulare, ovale sau orice altă formă cu gravarea pe ecuson, pe langa numele şi functia persoanei, şi a altor informatii, gen steaguri pentru limbile vorbite etc.
  • semnalistica completa pentru hoteluri, institutii publice, scoli, spitale
  • placi de firma gravate pana la 900x600mm
  • trofee, plachete, medalii, insigne, embleme metalice, plachete metalice, placi gravate din marmura, matrite pentru timbre sec, placute gravate si etichete gravate pentru tablouri electrice, sisteme de orientare si directionare modulare
  • personalizare prin gravare cu LASER, direct pe suprafaţa obiectului, pentru obiecte promotionale din piele, lemn, pluta, plus, plastic metalizat, sticla, plexiglass, articole promotionale metalice cu strat de vopsea, etc.
  • decupare LASER pe plexiglass, piele, lemn, carton, hartie
  • Un serviciu nou introdus in ultimul timp este reprezentat de gravarea oglinzilor auto, cu scopul de a limita furtul acestora. Acest procedeu consta in inscriptionarea oglinzilor cu numarul de inmatriculare al autoturismului.
Preturile pentru gravura sau taiere sunt diferite in functie de duritatea materialului si de suprafata. Pentru a obtine o oferta va rugam sa ne contactati.